Prajanjian Lawas

Prajanjian Anyar

Jabur 131:3 Kitab Sutji (JAV)

He Israel, ngarep-arepa marang Pangeran Yehuwah,wiwit samengko nganti ing salawas-lawase!

maca bab lengkap Jabur 131

tampilan Jabur 131:3 ing konteks