Prajanjian Lawas

Prajanjian Anyar

Jabur 128:1 Kitab Sutji (JAV)

Kidung jiyarah.Rahayu saben wong kang ngabekti marang Pangeran Yehuwah,sarta kang ngambah ing dalan pitedahe.

maca bab lengkap Jabur 128

tampilan Jabur 128:1 ing konteks