Prajanjian Lawas

Prajanjian Anyar

Habakuk 3:10 Kitab Sutji (JAV)

redi-redi ningali Paduka, lajeng sami gumeter,bena langkung kalayan swanten gumrojog,samodra nyuwanten,saha njunjung tanganipun.

maca bab lengkap Habakuk 3

tampilan Habakuk 3:10 ing konteks