Prajanjian Lawas

Prajanjian Anyar

Ester 8:12 Kitab Sutji (JAV)

tunggal dina ana ing sakehing dhaerah wewengkone Sang Prabu Ahasyweros, tanggal ping tetulas, sasi kang kaping rolas, yaiku sasi Adar.

maca bab lengkap Ester 8

tampilan Ester 8:12 ing konteks