Prajanjian Lawas

Prajanjian Anyar

Dhaniel 7:18 Kitab Sutji (JAV)

Sawuse iku para wong suci kagungane Kang Mahaluhur bakal padha nampani paprentahan, lan bakal nyekel paprentahan iku ing salawas-lawase, malah langgeng ing salawase.

maca bab lengkap Dhaniel 7

tampilan Dhaniel 7:18 ing konteks