Prajanjian Lawas

Prajanjian Anyar

Ayub 28:14 Kitab Sutji (JAV)

Calathune teleng: Aku ora kanggonan.Ujare sagara: Aku ora kadunungan.

maca bab lengkap Ayub 28

tampilan Ayub 28:14 ing konteks