Prajanjian Lawas

Prajanjian Anyar

Ayub 15:11 Kitab Sutji (JAV)

Apa panglipuring Allah iku sepele tumraping kowe,tuwin pitutur kang alus kang tumanduk marang kowe iku apa karemehen?

maca bab lengkap Ayub 15

tampilan Ayub 15:11 ing konteks