Prajanjian Lawas

Prajanjian Anyar

Amos 5:9 Kitab Sutji (JAV)

Panjenengane ndhawahake karusakan marang kang santosa,temah papan kang mawa baluwarti iya kelakon gempur.

maca bab lengkap Amos 5

tampilan Amos 5:9 ing konteks