Prajanjian Lawas

Prajanjian Anyar

2 Samuel 9:10 Kitab Sutji (JAV)

Sira ngolaha lemah iku kanggo panjenengane: sira, anakira lan rewangira sarta sira wajib ngaturake panenane, supaya wayahe gustinira anaa kang didhahar. Mifiboset wayahe gustinira iku, lestaria ndherek kembul dhahar klawan ingsun.” Ziba duwe anak lanang limalas lan rewang rong puluh.

maca bab lengkap 2 Samuel 9

tampilan 2 Samuel 9:10 ing konteks