Prajanjian Lawas

Prajanjian Anyar

2 Samuel 23:4 Kitab Sutji (JAV)

sumunar kadi bangbang wetan ing wayah esuk,wayah esuk ora ngemu mendhung,kang sawuse udan marakakesuket nom ing bumi keclap-keclap.

maca bab lengkap 2 Samuel 23

tampilan 2 Samuel 23:4 ing konteks