Prajanjian Lawas

Prajanjian Anyar

Yudas 1:5 Kitab Sutji (JAV)

Nanging sanadyan kowe wis padha ngreti sarta ora mangu-mangu tumrap iku kabeh, aku kapengin ngelingake kowe, manawa Pangeran iku pancen ngentasake umat kagungane saka ing tanah Mesir, nanging sabanjure numpes kang padha ora pracaya.

maca bab lengkap Yudas 1

tampilan Yudas 1:5 ing konteks