Prajanjian Lawas

Prajanjian Anyar

Yokanan 20:15 Kitab Sutji (JAV)

Gusti Yesus tumuli ngandika: “Ibu, kena apa kowe nangis? Kowe nggoleki sapa?” Panyanane Maryam iku juru taman, banjur matur: “Bapak, manawi sampeyan ingkang mendhet Panjenenganipun, kula sampeyan criyosi, wonten ing pundi anggen sampeyan nyarekaken, kula pendhetipun.”

maca bab lengkap Yokanan 20

tampilan Yokanan 20:15 ing konteks