Prajanjian Lawas

Prajanjian Anyar

Yokanan 12:41 Kitab Sutji (JAV)

Bab iki dipangandikakake dening Nabi Yesaya marga wus ningali kamulyane sarta wus mangandikakake bab Panjenengane.

maca bab lengkap Yokanan 12

tampilan Yokanan 12:41 ing konteks