Prajanjian Lawas

Prajanjian Anyar

Yakobus 2:22 Kitab Sutji (JAV)

Kowe padha sumurup, manawa pracaya iku tumindak bebarengan karo panggawe, sarta marga saka panggawe iku pracaya dadi sampurna.

maca bab lengkap Yakobus 2

tampilan Yakobus 2:22 ing konteks