Prajanjian Lawas

Prajanjian Anyar

Wahyu 1:2 Kitab Sutji (JAV)

Yokanan wus nekseni bab pangandikane Gusti Allah lan bab paseksen kang kaparingake dening Gusti Yesus Kristus, yaiku sabarang apa kang wus dideleng.

maca bab lengkap Wahyu 1

tampilan Wahyu 1:2 ing konteks