Prajanjian Lawas

Prajanjian Anyar

Rum 8:37 Kitab Sutji (JAV)

Nanging mungguhing bab iku mau kabeh, kita padha ngungkuli wong kang padha menang, jalaran saka Panjenengane kang wus ngasihi kita.

maca bab lengkap Rum 8

tampilan Rum 8:37 ing konteks