Prajanjian Lawas

Prajanjian Anyar

Mateus 21:4 Kitab Sutji (JAV)

Bab iku kalakone supaya kayektenan kang dipangandikakake dening nabi:

maca bab lengkap Mateus 21

tampilan Mateus 21:4 ing konteks