Prajanjian Lawas

Prajanjian Anyar

Mateus 20:16 Kitab Sutji (JAV)

Iya kaya mangkono iku, kang dadi pamburi bakal dadi pangarep lan kang dadi pangarep bakal dadi pamburi.”

maca bab lengkap Mateus 20

tampilan Mateus 20:16 ing konteks