Prajanjian Lawas

Prajanjian Anyar

Lukas 19:38 Kitab Sutji (JAV)

Mangkene pangucape:“Binerkahana Sang Prabu ingkang rawuh atas asmaning Pangeran, tentrem rahayu wonten ing swarga, saha kamulyan wonten ing luhuring ngaluhur!”

maca bab lengkap Lukas 19

tampilan Lukas 19:38 ing konteks