Prajanjian Lawas

Prajanjian Anyar

Lukas 13:16 Kitab Sutji (JAV)

Apamaneh wong wadon iki, kang wis wolulas taun lawase kabanda dening Iblis, apa ora prelu diuculi bebandane ing dina Sabat, amarga iki tedhak turune Rama Abraham?”

maca bab lengkap Lukas 13

tampilan Lukas 13:16 ing konteks