Prajanjian Lawas

Prajanjian Anyar

Lelakone Para Rasul 17:14 Kitab Sutji (JAV)

Nanging para sadulur banjur padha ngaturi Rasul Paulus supaya enggal tindak menyang ing pasisir sagara, nanging Silas lan Timoteus isih padha keri ana ing kutha Berea.

maca bab lengkap Lelakone Para Rasul 17

tampilan Lelakone Para Rasul 17:14 ing konteks