Prajanjian Lawas

Prajanjian Anyar

Galati 4:9 Kitab Sutji (JAV)

Nanging saiki sawuse kowe wanuh marang Gusti Allah, malah luwih saka iku, sawuse kowe ditepangi dening Gusti Allah, kapriye dene kowe kok mbaleni maneh marang roh-roh donya kang apes lan papa, sarta arep wiwit kokkawulani maneh?

maca bab lengkap Galati 4

tampilan Galati 4:9 ing konteks