Prajanjian Lawas

Prajanjian Anyar

Efesus 5:7 Kitab Sutji (JAV)

Marga saka iku aja nganti kowe kekancan karo wong-wong iku.

maca bab lengkap Efesus 5

tampilan Efesus 5:7 ing konteks