Prajanjian Lawas

Prajanjian Anyar

Efesus 5:20 Kitab Sutji (JAV)

Tansah caosa sokur marang Gusti Allah Sang Rama kita tumrap samubarang kabeh atas asmane Gusti kita Yesus Kristus,

maca bab lengkap Efesus 5

tampilan Efesus 5:20 ing konteks