Prajanjian Lawas

Prajanjian Anyar

2 Korinta 3:18 Kitab Sutji (JAV)

Lan kita kabeh iki padha ngatonake kamulyane Gusti kalawan rai kang ora katutupan kaya ana ing pangilon sarta padha kasalinan rupa madhani pasemone iku kalawan kamulyan kang mundhak-mundhak, kang asale saka Gusti kang asipat Roh.

maca bab lengkap 2 Korinta 3

tampilan 2 Korinta 3:18 ing konteks