Prajanjian Lawas

Prajanjian Anyar

1 Timoteus 3:9 Kitab Sutji (JAV)

nanging wong kang bisa nyimpen wewadining pracaya ing sajroning swaraning batine kang suci.

maca bab lengkap 1 Timoteus 3

tampilan 1 Timoteus 3:9 ing konteks