Prajanjian Lawas

Prajanjian Anyar

1 Timoteus 1:17 Kitab Sutji (JAV)

Ratune sakabehing jaman, Gusti Allah kang langgeng kawontenane, kang ora katingal, kang asipat tunggal, iku kacaosana hurmat lan kamulyakna ing salawase! Amin.

maca bab lengkap 1 Timoteus 1

tampilan 1 Timoteus 1:17 ing konteks