Prajanjian Lawas

Prajanjian Anyar

1 Korinta 14:6 Kitab Sutji (JAV)

Kang iku para sadulur, saupama aku nekani kowe lan ngucap nganggo basa-roh, iku apa paedahe tumraping kowe, manawa aku ora mratelakake bab wedharaning Allah, apa kawruh, utawa pamedhar wangsit apa piwulang?

maca bab lengkap 1 Korinta 14

tampilan 1 Korinta 14:6 ing konteks